Hade behövt skaffa hårförlängning!


skrivet den 18 nov av Admin, klockan:13:00
Hejsan!

Har gjort ett fatalt misstag under början av veckan och klippte mitt hår alldeles själv. Det lyckades att bli jättekort efter jag försökte att jämna ut längden. Som tur är så kan man använda sig av löshår, till exempel clips löshår. Jag håller just nu på med att söka efter en färg som matchar bra med min hårfärg.

Det finns ett par sajter som jag har blivit rekommenderad men känner att det bästa vore att besöka en frisör som kan hjälpa en professionellt med hårförlängning. 

Senaste veckan så hade jag och min pojkvän en trevlig minisemester, och vi besökte då ett hotell i Varberg som låg precis vid havet. Det var toppen och kanonfin miljö. På kvällen åt vi på en trevlig middag på en fin restaurang, och som avslutning på den magiska kvällen fick jag även två smycken. Det var ett halsband och ett armband som matchade varandra.  Tycker att det är jättekul att få presenter spontant.

På tal om annnat som jag tycker är kul är också min symaskin som jag berättade om i mitt senaste inlägg. Jag har sen dess i sommar försökt att sy en massa saker. Har till och med försökt mig på brodyr och börjar att bli duktig på det. Broderi kändes svårt i början men har nu på senaste tiden verkligen fått grepp om det. Senast igår inledde jag med att sy in mitt namn på en mössa.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt