Bröstförstoring eller nya snygga kläder?


skrivet den 25 jun av Fidelippan, klockan:13:08

Fidelippan här med min nya blogg. Jag heter egentligen inte Fidelippan (surprise!) och är 25 år och bor i Malmö. Jag pluggar turism och jobbar extra på en hotell restaurang på helgerna. Jag älskar min kille (sen 6 år), min vindstvåa, att träna och att sy och pyssla.

Nu fick jag och min kille tillbaka på skatten och vi har snackat om vad vi ska göra. Det har varit rätt många roliga samtal som mynnat ut i det lite knäppa resultatet: bröstförstoring eller herrkläder - en ny garderob till killen. Jag har minimala, sneda bröst och har velat göra en bröstförstoring i åratal. Min kille tycker det är en bra idé även om han ibland tvivlar lite. Vi får se vad man kan göra, kanske finns det något lite mindre bröstlyft bara. Sen jobbar min kille som mäklare och är lite trött på att ha bara tre uppsättningar med kläder som håller för dagsljus. Jag har t o m fått ta fram min symaskin för att laga ett par plagg. 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt